Program DFF-a 2017 u Pirovcu

Objavljen je raspored i program ovogodišnjeg Dalmatia film festivala u Pirovcu.


Za vrijeme trodnevnog festivalskog programa u Pirovcu od 12. do 14. kolovoza, biti će prikazano 28 filmova. Među njima su tri izvrsna dugometražna filma recentne produkcije. To su američki hitovi neovisne produkcije "Sve ili ništa (Hell or High Water)", "Kapetan fantastični (Captain Fantastic)" i rumunjski film "Matura (Bacalaureat)", dobitnik nagrade za najbolju režiju na filmskom festivalu u Cannesu i jedan od najhvaljenijih Europskih filmova posljednjih godina.

Kao i prošle godine, DFF će svaki festivalski dan započeti s projekcijama atraktivnih nagrađivanih promotivnih turističkih filmova. Zatim slijedi izbor nagrađenih kratkih igranih i dokumentarnih filmova domaće i inozemne produkcije, koji donosimo u suradnji s festivalom "Prvi kadar" iz Sarajeva.

Od ove godine DFF nudi i program za djecu koji se sastoji od popularnih dugometražnih animiranih filmova sinkroniziranih na Hrvatski. Projekcije u sklopu ovog programa, održavat će se za vrijeme sva tri festivalska dana u 20 sati u gradskoj kino dvorani.

Kompletan raspored i popis filmova koje će Dalmatia film festival predstaviti u Pirovcu možete pročitati OVDJE, a opširnije informacije o svakom filmu će biti objavljene uskoro.

Ujedno se zahvaljujemo svim autorima koji su prijavili svoje filmove na ovogodišnji DFF, uz napomenu da će dio filmova koji nije selektiran za ljetni program Pirovca ili Omiša biti prikazan u sklopu zimskog programa Dalmatia film festivala u Pirovcu. Točan datum održavanja zimskog DFF-a će biti objavljen na web stranici festivala.

About us

"Dalmatia film festival" is an international festival of feature and short films, documentaries and promo films that takes place in Croatian cities: Sutivan, Kaštela, Pirovac, Solin and Split.

Program and schedule

Follow us

Follow Dalmatia film festival:

 

Contact us

Dalmatia film festival:

info (@) dalmatia-filmfestival.com
  Luke Botića 18, 21210 Solin, Croatia