Zimski DFF u Pirovcu

Dalmatia film festival Vam predstavlja zimski program u Pirovcu, koji će se održati 2. i 3.ožujka 2018.

Dragi prijatelji DFF-a, kao što smo prošlog ljeta obećali, naš festival će u gradu Pirovcu ove zime održati poseban dvodnevni program na kojem će prikazati pregršt zanimljivih i kvalitetnih ostvarenja. Po uzoru na naš ljetni program, zimski DFF donosi kratki izbor vrhunskih promotivnih turističkih filmova najnovije produkcije, zatim nekoliko istaknutih kratkih igranih i dokumentarnih filmova nagrađenih na svjetskim filmskim festivalima. I kao što je običaj, kraj programa je rezerviran za dugometražni film. Ovog puta, riječ je o dva izuzetna ostvarenja koja premijerno predstavljamo gledateljima u Pirovcu. Prve večeri se radi o spektakularnom dokumentarnom filmu "Putovanje vremenom: Put života" proslavljenog redatelja Terrencea Malicka. Druge večeri je na rasporedu film "Projekt Florida", hvaljeni i nagrađeni američki film neovisne produkcije, koji je zadnjih mjeseci podjednako oduševio i publiku i kritiku.

Evo kompletnog programa i rasporeda zimskog programa Dalmatia film festivala u Pirovcu, uz napomenu da su sve projekcije besplatne i održat će se u gradskoj kino dvorani. A termine glavnog ljetnog programa za 2018. godinu ćemo objaviti u ožujku.

 

 DFF zimski program Pirovac 2018

About us

"Dalmatia film festival" is an international festival of feature and short films, documentaries and promo films that takes place in Croatian cities: Makarska, Sutivan, Pirovac, Omiš and Split.

Program and schedule

Follow us

Follow Dalmatia film festival:

 

Contact us

Dalmatia film festival:

info (@) dalmatia-filmfestival.com
  Ćirila i Metoda 4, 21000 Split, Croatia