DFF u Pirovcu 7-8.8.2020.

DFF stiže u Pirovac, 7. i 8. kolovoza

 

Dragi prijatelji Dalmatia film festivala, svjedoci smo brojnih odgoda i otkazivanja ljetnih manifestacija i festivala širom Hrvatske, uvjetovanih razvojem situacije s COVID-19 pandemijom. I naš festival je iz tog razloga bio prisiljen otkazati prve dvije ovogodišnje postaje u Makarskoj i Sutivanu. Ipak, DFF se ne predaje i uz mjere opreza i predostrožnosti će održati svoj tradicionalni ljetni program u Pirovcu, 7. i 8. kolovoza.

Gledatelji u Pirovcu će kao i prethodnih godina uživati u izvrsnim kratkim ostvarenjima širokog žanrovskog raspona, od drame i komedije, do znanstvene fantastike i horrora. Na programu će se također naći dokumentarni i promotivni turistički filmovi, a predstavit će se i radovi nastali u produkciji samog festivala. Pored brojnih premijernih filmova, povodom naše pete godišnjice ćemo se prisjetiti i nekoliko hitova s prethodnih izdanja festivala, koje publika u Pirovcu nije imala priliku vidjeti.

Program i raspored s detaljnim podacima o filmovima, možete pogledati OVDJE
Kao i uvijek, ulaz na sve festivalske projekcije na trgu Rudina je besplatan, a program započinje u 21:00.

Nakon Pirovca, DFF planira održati četverodnevni program u gradu Splitu, sredinom jeseni. Vijesti o tijeku priprema i točnim terminima za festival u Splitu možete pratiti na našoj web stranici i facebooku.

 

 

About us

"Dalmatia film festival" is an international festival of feature and short films, documentaries and promo films that takes place in Croatian cities: Makarska, Sutivan, Pirovac, Omiš and Split.

Program and schedule

Follow us

Follow Dalmatia film festival:

 

Contact us

Dalmatia film festival:

info (@) dalmatia-filmfestival.com
  Ćirila i Metoda 4, 21000 Split, Croatia